افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه یک فلافل عالی و خوشمزه

fo3701

فلافل یکی از خوراکی هایی است که معمولا در وعده شام آن را درست میکنیم.این غذا بسیار کم خرج و خوشمزه میباشد.امروز قصد داریم یک فلافل بسیار خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه فلافل :

 

 

 روغن سبزیجات  ۲ قاشق سوپخوری
 پياز كاملا ريز شده  يک عدد
 سير كاملا ريز شده  يک حبه
نخود پخته يا كنسرو شده ۴۰۰ گرم
پودر زيره و گشنيز هر كدام يک قاشق چایخوری
برگ خرد شده گشنيز ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ يک عدد
آرد ساده نصف پيمانه (۷۵ گرم)

طرز تهيه فلافل:
يک قاشق سوپخوری روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط، قرار دهيد.

سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و ۳- ۲ دقيقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون يک همزن ريخته و نخود،‌ ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.

دست هایتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقلی هايی به قطر ۵ سانتیمتر تهيه كرده و آن‌ها را درون يک بشقاب، به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد.

يک قاشق سوپخوری از روغن باقيمانده را درون يک تابه نسوز ريخته و آن را روی حرات متوسط – زياد قرار دهيد.

هر طرف فلافل‌ها را حدود ۲- ۱ دقيقه يا تا زمانی كه طلايی رنگ شوند حرارت دهيد. بگذاريد فلافل‌ها كمی خنک شوند.

در هر دست پيچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمايل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگی ميل كنيد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *