افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه یک غذای معروف اصفهانی

fo206

امروز تصمیم داریم بریان اصفهانی را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه میباشد .برای آموزش این غذای پر طرفدار ادامه مطلب را مطالعه کنید و این غذا را درست کنید

مواد لازم:

 

گوشت سر دست و دنده ۱ کيلوگرم
پياز درشت ۱ عدد
دارچين به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نعناع خشک شده مقداري
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
خلال بادام مقداري براي تزيين

 

 

طرزتهيه :

 

آب را روي حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن مي ريزيم. پياز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت ۳۰ دقيقه مي پزيم .

 

پس از نيم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ مي کنيم. گوشت را همراه با يکي دو قاشق آب آن خوب مخلوط مي کنيم ( با دست مخلوط شود)

 

نمک و مزه آن را امتحان مي کنيم، وقتي خوب و آماده بود قالب هاي بريان را روي حرارت کمي داغ کرده و مقدار يک قاشق از روغن روي آبگوشت را گرفته و ته قالب مي ريزيم.

 

سپس رويش دارچين،زعفران و فلفل مي پاشيم و يک لقمه از گوشت بريان را قرار داده با دست رويش را صاف مي کنيم و چند لحظه روي حرارت قرار مي دهيم .سپس روي نان آماده شده بر مي گردانيم . سطح روي بريان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزيين مي کنيم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *