افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه گراتن ژامبون و سبزیجات

gratinjambon-620x400

امروز قصد داریم گراتن ژامبون و سبزیجات را آموزش دهیم مواد اصلی این پیش غذا ژامبون و پنیر میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:
  • ژامبون مرغ: ۵۰۰ گرم
  • سيب‌زميني حلقه‌اي سرخ شده: به ميزان لازم
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
  • ذرت پخته شده: يك ليوان
  • پنير فيلا فيلا رنده شده: ۲۰۰ گرم
  • پنير تست ورقه‌اي: ۸ ورق
  • سس سفيد (بشامل سس): يك‌و‌نيم ليوان
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم  كره: به مقدار لازم
  • روغن زيتون : به مقدار لازم

روش تهیه :

ابتدا قارچ‌ها را شسته و مقداري روغن زيتون داخل تابه‌اي چدني مي‌ريزيم كه از قبل آن را حسابي داغ كرده‌ايم و اجازه مي‌دهيم قارچ‌ها سرخ شده و آب آن‌ها كشيده شود. سپس آن را از روي حرارت برمي‌داريم، نخودفرنگي و ذرت را به قارچ اضافه كرده و مواد را كنار مي‌گذاريم. داخل ظرف كم‌ارتفاعي مثل بشقاب تارت را با كمي كره نرم شده چرب مي‌كنيم. نيمي از سس سفيد را كف ظرف پخش كرده و با يك رديف حلقه‌هاي سيب‌زميني سرخ شده روي سس را مي‌پوشانيم. ورقه‌هاي پنير تست را روي سيب‌زميني قرار داده و سپس ژامبون را خرد كرده و روي سطح پنير و سيب‌زميني‌ها پخش مي‌كنيم بقيه سس سفيد را روي ژامبون ريخته سپس ظرف را كنار مي‌گذاريم، پنير فيلا فيلا را به همراه نمك و فلفل به سبزي‌هايي كه از حرارت افتاده‌اند اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم و مواد را روي ظرف گراتن پهن مي‌كنيم.
گراتن را حدود ۴۰ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *