در این مقاله به بررسی نحوه درست کردن کیک ژله ای می پردازیم این دستور برای درست کردن یک کیک ژله ای ساده و خوشمزه است که به آن “پوک کیک” (poke cake) هم می گویند. پس برای تهیه مخلوط کیک و ژله آماده شوید.
-مواد لازم
– پودر کیک آماده ساده
– یک بسته پودر ژله طعم دار
– آب
– خامه برای تزیین
– ترافل رنگی (اختیاری)
۲-کیک ساده را طبق دستوری که روی جعبه آن نوشته شده آماده کنید. از یک قالب کیک (۳۲×۲۲) سانتی برای این کار استفاده کنید.
۳-بعد از اینکه کیک به مدت ۱۵ دقیقه سرد شد، با چنگال یا یک جفت چوبی که چینی ها از آن برای خوردن برنج استفاده می کنند، سوراخ هایی روی آن ایجاد کنید. سوراخ ها را نباید خیلی عمیق ایجاد کنید که به کف ظرف هم برسد. کل سطح کیک را باید به همین طریق سراخ کنید. فاصله سوراخ ها از هم ۱ تا ۲ سانتیمتر باشد.
۴-ژله تان را آماده کنید. آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود اما سفت نشود.
۵-ژله خنک شده را که هنوز به صورت مایع است به طور مساوی همه جای کیک بریزید. سوراخ هایی که در کیک ایجاد کرده اید اجازه می دهد که ژلاتین به همه جای کیک نفوذ کند.
۶-کیک را در یخچال قرار دهید تا ژلاتین آن سفت شود.
۷-روی آن را با خامه بپوشانید و آن را با ترافل های رنگی تزیین کنید و آن را سرو کنید!