طرز تهیه کیک پوره سیب
امروز قصد داریم کیک پوره سیب را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.این کیک بسیار خوشمزه است و مزه آن شبیه به کیک قهوه میباشد
مواد لازم :
مواد لازم | مقدار لازم |
شكر | ۲ فنجان |
روغن | يك فنجان |
تخممرغ | ۲ عدد |
پوره سيب | ۲ و يك دوم فنجان |
شكر آب شده | ۲ قاشق غذاخوري |
آرد | ۳ فنجان |
جوش شيرين | يك قاشق غذاخوري |
دارچين | يك قاشق غذاخوري |
ادويه | يك قاشق غذاخوري |
:
مواد لازم براي رويه:
مواد لازم | مقدار لازم |
شكر | يك چهارم فنجان |
شكر قهوهاي | يك دوم فنجان |
دارچين | يك قاشق چاي خوري |
انواع مغزها | يك دوم فنجان |
کالری به ازای هر تیکه کیک ۲۲۰
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک سیب و کدو حلوایی
روش تهیه :
۱. فر را در دماي ۱۶۵درجه سانتيگراد قرار دهيد.
۲. تمام مواد را با دست مخلوط كنيد. براي اين كار از مخلوط كن استفاده نكنيد.
۳. مواد را در ظرف ۲۳× ۳۳ سانتي متري كه قبلا چرب شده بريزيد.
۴. براي روي كيك تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و روي خمير بريزيد.
۵. حدود يك ساعت آن را در فر قرار دهيد.
۶. روي سيم مخصوص، كيك را سرد كنيد سپس آن را برش دهيد و با چاي يا قهوه نوش جان كنيد.
امتیاز شما به این دستور پخت