افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کیک پوره سیب

طرز تهیه کیک پوره سیب

5422_505

امروز قصد داریم کیک پوره سیب را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.این کیک بسیار خوشمزه است و مزه آن شبیه به کیک قهوه میباشد

مواد لازم :

مواد لازم مقدار لازم
شكر ۲ فنجان
روغن يك فنجان
تخم‌مرغ ۲ عدد
پوره سيب ۲ و يك دوم فنجان
شكر آب شده ۲ قاشق غذاخوري
آرد ۳ فنجان
جوش شيرين يك قاشق غذاخوري
دارچين يك قاشق غذاخوري
ادويه يك قاشق غذاخوري

:

مواد لازم براي رويه:

مواد لازم مقدار لازم
شكر يك چهارم فنجان
شكر قهوه‌اي يك دوم فنجان
دارچين يك قاشق چاي خوري
انواع مغزها يك دوم فنجان

کالری به ازای هر تیکه کیک ۲۲۰

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک سیب و کدو حلوایی

روش تهیه :

۱. فر را در دماي ۱۶۵درجه سانتي‌گراد قرار دهيد.
۲.   تمام مواد را با دست مخلوط كنيد. براي اين كار از مخلوط كن استفاده نكنيد.
۳.  مواد را در ظرف ۲۳× ۳۳ سانتي متري كه قبلا چرب شده بريزيد.
۴.   براي روي كيك تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و روي خمير بريزيد.
۵.   حدود يك ساعت آن را در فر قرار دهيد.
۶.  روي سيم مخصوص، كيك را سرد كنيد سپس آن را برش دهيد و با چاي يا قهوه نوش جان كنيد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *