افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کیک پرتقالی

کیک پرتقالی را معمولا در وعده صبحانه میل میکنند.امروز تصمیم داریم این کیک خوش طعم و خوش عطر را به شما عزیزان آموزش دهیم.برای درست کردن این کیک ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

خامه زده شده براي تزئين ۳ پيمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چايخوري
آب پرتقال ۱ پيمانه
بيكينگ پودر ۱ قاشق سوپخوري
آرد ۳ پيمانه
كره ۱ پيمانه
وانيل شكري ۱/۴ قاشق چايخوري
تخم مرغ ۶ عدد
پودر قند ۲/۱ ۱ پيمانه

 

طرز تهيه :

فر را روي ۳۵۰ درجه فارنهايت روشن نمائيد . تا گرم شود سفيده و زردة تخم مرغ ها رااز هم جداكنيد . زرده ها رابا نيم از پودر قند و وانيل شكري مخلوط نموده و با همزن برقي خوب بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود. كره را روي حرارت آب كرده , با بقيه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه كرده و باهم مخلوط نمائيد .

 

سپس آرد و بيكينگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا شكل همزن روي آن محو نشود و كاملاً فرم بگيرد . بعد به مايه فوق الذكر افزوده و آرام هم بزنيد تا مخلوط شود .

 

كف قالب گرد به قطر ۲۵ سانتي متر را چرب نموده و كمي آرد پاشيده مايه را در قالب ريخته و به مدت يك ساعت در طبقه وسط فر قرار دهيد . در صورت تمايل روي كيك را مي توانيد با خامة زده شده تزئين نمائيد .

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *