جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک شکلات و توت فرنگی

5-(29)-9816883937

کیک شکلات و توت فرنگی یک کیک خوش طعم و متفاوت میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم.این کیک خیلی خوشمزه و شیک میباشد امیدوارم که لذت ببرید

مواد لازم براي ۱۶ تكه:
  • كره: ۵۰ گرم
  • پوره سيب:يك فنجان
  • شكلات تلخ: ۲۰۰ گرم
  • شكر قهوه‌اي: سه چهارم فنجان
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • آرد: يك و يك سوم فنجان
  • پودر كاكائو: يك سوم فنجان
  • بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  • توت فرنگي: ۲ فنجان

روش تهیه :

۱٫  فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.
۲٫در يك ظرف كوچك كره و شكلات را روي حرارت آب كنيد.
۳٫ آن‌ها را هم بزنيد تا مايه نرمي به دست آيد.
۴٫ شكر و تخم‌مرغ‌ها را هم در يك ظرف ديگر بزنيد تا مايه‌اي نرم به دست آيد. سپس آرد، پودر كاكائو و بيكينگ پودر را با مواد ديگر آماده شده مخلوط كرده و خوب هم بزنيد.
۵٫ مايه را درون يك قالب كه با كاغذ پخت پوشانده شده بريزيد و توت فرنگي‌ها را روي آن قرار دهيد.
۶٫ حدود ۴۵ تا ۵۰ دقيقه آن را درون فر بپزيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)