جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک آجیلی به روش تصویری

4001_1

کیک آجیلی یکی از کیک هایی است که برای افرادی که دوست دارند چاق شوند بسیار مناسب است.این کیک بسیار خوشمزه و پر کالری میباشد.برای تهیه آن با ما همراه باشید و ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد اولیه :

 

 

– آرد سفید ۱۱۵ گرم
– بیکینگ پودر ۷ گرم
– خلال بادام ۵ عدد
– شکر ۱۱۵ گرم
– تخم مرغ ۲ عدد
– اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
– پسته ۲۰ عدد
– بادام ۲۰ عدد
– کشمش ۲۰ عدد

4001_1

۱-کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده قرار می گیرد.

۲–فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم. و سپس مواد اولیه را آمده میکنیم.

۳-آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک میکنیم تا کاملا نرم و لطیف شود.

4001_2

۴-بادام رنده شده را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.

4001_3

۵-کره و شکر را درون همزن برقی میریزیم و با سرعت متوسط ۵ دقیقه هم میزنیم.

4001_4

۶-سپس تخم مرغ را به ترکیب اضافه می کنیم.

4001_5

۷-وانیل را اضافه میکنیم.

4001_6

۸-آرد را اضافه میکنیم به ترکیب.

4001_7

۹-پسته خورد شده را اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم.

4001_8

۱۰-قالب را با کاغذ روغنی به صورت کامل می پوشانیم و خمیر را درون آن میرزیم

4001_9

۱۱-و در آخر روی کیک را با کشمش وبادام می پوشانیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر می گذاریم.

4001_10

۱۲-پس از آماده شدن ۱۵ دقیقه کیک را درون قالب بگذارین تا سرد شود. کیک آماده سرومی باشد نوش جان

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)