افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کیش گوجه و بوقلمون

3158_563

امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه با بوقلمون را برای شما عزیزان اماده کرده ایم.امیدوارم که دوست داشته باشید.با ما همراه باشید

مواد لازم براي رويه:

  • گوجه تزئيني:  ۳۰۰ گرم
  • پنير پارمسان:  ۵۰گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • خامه: ۳۰۰ ميلي‌ليتر
  • بوقلمون خرد شده: ۱۰۰ گرم
براي خمير:
  • آرد: ۱۸۰ گرم
  • كره خردشده:  ۱۴۰ گرم

 

روش تهیه كيش

۱.مواد مخلوط شده رويه را روي خمير كيش يعني داخل ظرف پيركس ريخته و مقداري از پنير موزارلا را نگهداريد تا روي مايه پخش كنيد.
۲.مواد را داخل فر بگذاريد و به‌مدت ۴۵ دقيقه بپزيد.
۳.بعد از پخت، مواد را از فر خارج كرده و بگذاريد كمي خنك شود سپس ميل كنيد.

روش تهیه رويه

۱.آرد و كره را با هم مخلوط كرده و ۸ قاشق آب سرد به آن اضافه كنيد تا خمير به دست آيد.
۲.خمير را در يك ظرف پيركس پهن كنيد و فر را با ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد داغ كرده و خمير را با آلومينيوم فويل بپوشانيد و مقداري وزنه (لوبياي خام) روي آن بريزيد.
۳.  ظرف پيركس را داخل فر به ‌مدت ۳۰ دقيقه قرار دهيد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *