طرز تهیه کیش مرغ
کیش مرغ یک غذای خوشمزه و جوان پسند میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم مواد اصلی این غذا تخم مرغ و پنیر و مرغ میباشد.در این غذا به دلخواه میتوانید از سوسیس هم استفاده کنید که مزه خاصی به آن میدهد
مواد لازم براي تهيه خمير كيش:
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد | ۳۵۰ گرم |
زرده تخممرغ | يك عدد |
پودر پنير پارمسان | يك قاشق سوپخوري |
پودر سير | يك دوم قاشق چايخوري |
مارگارين | ۲۰۰ گرم |
آب سرد | ۶۰ ميليليتر |
نمك | يكدوم قاشق چايخوري |
مواد لازم براي داخل كيش:
مواد لازم | مقدار لازم |
تخممرغ | ۵ عدد |
خامه | ۲۵۰ گرم |
تكههاي مرغ پخته | ۵۰۰ گرم |
پنير خامهاي | ۲۰۰ گرم |
پودر پنير پارمسان | ۳ قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل سياه و جعفري خرد كرده | به ميزان لازم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک مرغ
روش تهيه خمير:
۱- مارگارين را پس از اينكه به دماي محيط رسيد ميان آرد گذاشته و با نوك انگشتان به خورد آرد ميدهيم تا مخلوط حاصل، ماسهاي شكل شود. سپس نمك ميپاشيم و پودر سير و پودر پنير پارمسان را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم.
۲- در ظرفي جداگانه تخم مرغ و آب سرد را با هم مخلوط كرده و به هم ميزنيم تا يكدست شوند. سپس ميان آرد ريخته و مواد را چنگ ميزنيم تا خمير لطيف و مطلوبي بهدست آيد. روي خمير را ميپوشانيم و حدود ۲ ساعت استراحت ميدهيم.
۳- پس از ۲ ساعت خمير را داخل قالب مخصوص تارت پهن كرده بهطوري كه ضخامت خمير حدود نيم سانتي متر باشد. سپس روي خمير توسط چنگال يا وسيله مخصوص، تعداد زيادي سوراخ ايجاد ميكنيم.
۴- تخم مرغها، پودر پنير پارمسان و خامه را به همراه نمك و فلفل با همزه دستي خوب به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند.
۵- تكههاي مرغ پخته را به همراه پنير و به شكل منظم داخل خمير پر كرده و مايه تخم مرغ آماده شده را روي آن ميريزيم ميتوانيم مرغ را كمي در كره تفت دهيم.
۶- كيش را حدودا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.