امروز تصمیم داریم کوکو سیب زمینی شکم پر را آموزش دهیم از آنجا که در این غذا گوشت به کار نرفته است و به راحتی و سریع آماده می شود، غذای مناسبی برای سفر است.
مواد لازم:
سیب زمینی | ۱ کیلوگرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
زعفران حل شده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن برای سرخ کردن | به میزان لازم |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
گردوی خرد شده | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزای رنده شده | ۱۰۰ گرم |
قارچ خرد شده | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را با آب بپزید. سپس صبر کنید تا سرد شوند. پوست آنها را بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید.
تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به شکل کوکوهای کوچکی درست کنید.
قارچ، پنیر، گردو و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط قارچ، پنیر و گردو را داخل هر یک از کوکوها قرار داده و به شکل دلخواه آن را فرم دهید.
کوکوها را داخل پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
در صورت دلخواه، داخل این کوکو را می توانید با مایه ی ماکارونی هم پُر کنید.
نکات تغذیه ای:
انرژی کل این غذا ۲۸۰۰ کیلوکالری است.