افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کوفته گوشت و اسفناج

kf0o6fmskr0a2zig9ruc

بدون شک افرادی که اسفناج را دوست ندارند با خوردن این غذا و مزه آن عاشق اسفناج میشوند.امروز قصد داریم یک کوفته مجلسی و خیلی عالی را آموزش دهیم برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم براي ۳ نفر

  • گوشت ‌چرخ‌كرده: ۳۰۰ گرم
  • اسفناج پخته: نصف ليوان
  • آرد سوخاري: نصف ليوان
  • تخم‌مرغ: ۳ تا ۴ عدد
  • ژامبون مرغ: ۱۰۰ گرم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • فلفل دلمه‌اي ريز خردشده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري
  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به‌ميزان لازم

روش تهیه :روش تهيه اين كوفته، كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا پياز را با رنده ريز رنده كرده و تمامي مواد را باهم مخلوط مي‌كنيم (در اين مرحله دقت مي‌كنيم ژامبون‌ها را به‌صورت مربع‌هاي كوچك يك‌ در يك‌سانتي‌متر خرد كرده و با مواد مخلوط كنيم)، علاوه براين‌كه تمام مواد را كاملا مخلوط مي‌كنيم، مي‌توانيم براي خوش‌طعم‌تر‌شدن كوفته، از مقدار كمي آويشن يا يك قاشق غذاخوري پياز سرخ‌شده استفاده كنيم.

نكته: تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه مي‌كنيم كه بسته به ريزي و درشتي تخم‌مرغ‌ها، مواد ما شل نشود. تمام مواد را باهم ورز مي‌دهيم و به‌شكل گلوله‌هايي اندازه يك نارنگي كوچك درمي‌آوريم. گلوله‌هاي آماده‌شده را يا درون آرد سوخاري غلتانده يا به همان صورت داخل روغن داغ شناور و سرخ مي‌كنيم، اگر داخل آرد سوخاري بغلتانيم به‌همان شكل پس از سرخ‌شدن با سبزيجات و سالاد سرو مي‌كنيم، اگر هم به‌حالت ساده سرخ كنيم، مي‌توانيم آن را داخل مقداري سس بشامل (سس سفيد) يا سس قرمز كه با رب گوجه‌فرنگي تهيه كرده‌ايم، چيده و ۱۵ دقيقه داخل فر قرار دهيم تا طعم سس را به خو‌دش بگيرد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *