بدون شک افرادی که اسفناج را دوست ندارند با خوردن این غذا و مزه آن عاشق اسفناج میشوند.امروز قصد داریم یک کوفته مجلسی و خیلی عالی را آموزش دهیم برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم براي ۳ نفر
- گوشت چرخكرده: ۳۰۰ گرم
- اسفناج پخته: نصف ليوان
- آرد سوخاري: نصف ليوان
- تخممرغ: ۳ تا ۴ عدد
- ژامبون مرغ: ۱۰۰ گرم
- پياز متوسط: يك عدد
- فلفل دلمهاي ريز خردشده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- نمك و فلفل: بهميزان لازم
نكته: تخممرغها را يكييكي اضافه ميكنيم كه بسته به ريزي و درشتي تخممرغها، مواد ما شل نشود. تمام مواد را باهم ورز ميدهيم و بهشكل گلولههايي اندازه يك نارنگي كوچك درميآوريم. گلولههاي آمادهشده را يا درون آرد سوخاري غلتانده يا به همان صورت داخل روغن داغ شناور و سرخ ميكنيم، اگر داخل آرد سوخاري بغلتانيم بههمان شكل پس از سرخشدن با سبزيجات و سالاد سرو ميكنيم، اگر هم بهحالت ساده سرخ كنيم، ميتوانيم آن را داخل مقداري سس بشامل (سس سفيد) يا سس قرمز كه با رب گوجهفرنگي تهيه كردهايم، چيده و ۱۵ دقيقه داخل فر قرار دهيم تا طعم سس را به خودش بگيرد.