کوفته قلقلی یکی از غذاهای محبوب شیرازی ها میباشد که معمولا با کلم پلو و یا به صورت خورشتی و یا با نان میل میشود امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم :
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۳/۴ پیمانه |
پنیر چدار رنده شده | ۱ پیمانه |
جو پرک | ۱/۲ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
گوشت کوبیده شده | ۵۰۰ گرم |
کچاب | ۲/۳ پیمانه |
شکر قهوه ای | ۱/۴ پیمانه |
خردل | ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
۲- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل ۸ قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.
۳- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.
۴- بدون در آنها را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.