امروز تصمیم داریم یک کوفته بسیار خوشمزه را آموزش دهیم این کوفته بسیار خوشمزه و سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و برای میز شام شما، کدبانوی با سلیقه بسیار مناسب است…
سرو برای : ۶ تا ۸ نفر
زمان پخت: ۱ ساعت
مواد لازم :
سوسیس | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ کامل | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۳ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
فلفل سبز قلمی | ۱ عدد |
نمک و فلفل قرمز | به میزان لازم |
ادویه کاری | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
مواد لازم برای تهیه سس:
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سس قرمز | ۲ قاشق سوپخوری |
سیر | ۲ حبه |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا پوست سیب زمینیها را با برس و آب کاملاً تمیز کنید. سپس پوست آنها را بکنید و ورقه ورقه کنید.ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینیها بمالید. بعد آنها را کف تابه یا ظرف مخصوص فر بچینید و مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید.ظرف سیب زمینیها را در فری با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.
در ظرف دیگری سوسیس، پیاز و فلفل را مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده که باید گوشت گوساله باشد و تخم مرغ را به مخلوط سوسیس بیفزایید. نمک و فلفل قرمز را نیز بریزید و مواد را کاملاً ورز دهید. سپس از مایه آماده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. گلولهها را در روغن داغ سرخ کنید.
طرز تهیه سس :
گوجه فرنگیها را همراه سیر رنده کنید و در تابه ای بدون افزودن روغن تفت دهید. سپس نمک و سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. بعد کوفتههای سرخ کرده را به آرامی داخل آن بچینید و اجازه دهید۱۰ دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند. پس از ده دقیقه کوفته آماده است و می توانید همراه سیب زمینیها برشته سرو کنید.