کوفته باقلا یکی از کوفته هایی است که بعد از خوردن آن دوست دارید هر روز آن را درست کنید.این کوفته بسیار پرطرفدار میباشد و بسیار راحت است.برای آموزش تهیه این کوفته ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
گوشت مغز ران ۳ بار چرخ شده | ۵۰۰ گرم |
سبزی کوفته ریز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) | ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم |
برنج خیس خورده | ۱پیمانه |
مغز باقلا تمیز شده | ۴۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
پیاز داغ | ۳ قاشق سوپخوری |
آلو | ۱۰ عدد |
نعناع داغ | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم.
امتیاز شما به این دستور پخت