شاید از شنیدن نام این کلوچه خوشمزه تعجب کنید ما امروز قصد داریم یک کلوچه بسیارخوشمزه با بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.بدون شک بعد از خوردن این کلوچه دوست دارید هر روز آن را درست کنید
مواد لازم :
روغن مايع و آب | از هر کدام نصف پيمانه |
نمك | يك قاشق چايخوري |
كره | يك قاشق سوپخوري |
بادمجان كبابي | دو عدد |
پنير سفيد | ۵۰ گرم |
پنير پيتزا | ۲۰ گرم |
نمك و فلفل و کنجد و آرد | به ميزان لازم |
زرده تخممرغ | يك عدد |
طرز تهيه :
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كمكم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يكدستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رندهشده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها ابتدا زرده تخممرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ الي ۲۵ دقيقه قرار دهيد.