کلم پلو غذای مخصوص شیرازی های عزیز میباشد.این غذا کمی با کلم پلوی اصل شیراز متفاوت است.برای اموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد اولیه :
گوشت چرخ كرده | ۳۰۰ گرم |
روغن مايع | ۲۰۰ گرم |
برگ كلم | يك كيلوگرم |
برنج | نيم كيلوگرم |
پياز | يك عدد |
روغن، دارچين، نمك، فلفل و ادويه | به ميزان لازم |
طرز تهيه:
ابتدا برنج را از دو، سه ساعت قبل خيس ميكنيم. بعد گوشت چرخكرده را با نمك، ادويه، فلفل و پياز رنده شده مخلوط ميكنيم و خوب ورز ميدهيم و به صورت قلقلي درست كرده و داخل روغن سرخ ميكنيم. سپس برگكلم را پس از شستن خرد كرده و جداگانه تفت ميدهيم. آنگاه برنج را مثل پلوي معمولي آبكش كرده و از مواد گوشت و كلم لابهلاي آن ميريزيم و روي هر لايه كمي دارچين ميپاشيم بعد برنج را دم و پس از دم كشيدن در ديس مورد نظر سرو ميكنيم.
امتیاز شما به این دستور پخت