افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کلم پلو

کلم پلو غذای مخصوص شیرازی های عزیز میباشد.این غذا کمی با کلم پلوی اصل شیراز متفاوت است.برای اموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد اولیه :

 

 

 

گوشت چرخ‌ كرده ۳۰۰ گرم
روغن‌ مايع ۲۰۰ گرم
برگ‌ كلم يك كيلوگرم
برنج نيم كيلوگرم
پياز يك عدد
روغن، دارچين، نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم

طرز تهيه:

 

 

ابتدا برنج را از دو، سه ساعت قبل خيس مي‌كنيم. بعد گوشت چرخ‌كرده را با نمك، ادويه، فلفل و پياز رنده شده مخلوط مي‌كنيم و خوب ورز مي‌دهيم و به صورت قلقلي درست كرده و داخل روغن سرخ مي‌كنيم. سپس برگ‌كلم را پس از شستن خرد كرده و جداگانه تفت مي‌دهيم. آن‌گاه برنج را مثل پلوي معمولي آبكش كرده و از مواد گوشت و كلم لابه‌لاي آن مي‌ريزيم و روي هر لايه كمي دارچين مي‌پاشيم بعد برنج را دم و پس از دم كشيدن در ديس مورد نظر سرو مي‌كنيم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *