کشک و بادمجان یکی از غذاهایی است که بسیار طرفدار دارد و در اکثر مهمانی ها آن را میل میکنید.در این پست تصمیم داریم این غذای خوشمزه را آموزش دهیم تا بتوانید آن را درست کنید
مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان | ۵عدد متوسط |
نعناع | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر | ۴ حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد) |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
گردو ریز شده نگینی | یک پیمانه |
کشک رقیق شده | یک لیوان |
نمک فلفل زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهيه:
بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از ۱۵ دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.
کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.
(بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)