افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کشک و بادمجان کبابی

امروز تصمیم داریم کشک و بادمجان کبابی را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوش بو میباشد میتوانید آن را برای مراسم های خود درست کنید و ازخوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

 

 

بادمجان كبابي پوست كنده ۵ عدد
پیاز داغ دو قاشق غذاخوري
سیر ۶ حبه
كشك ساييده ۲۵۰ گرم
مغز گردوي خرد شده ۳ قاشق غذاخوري
نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

 

 

طرز تهيه:

 

بادمجان‌ ها را روي حرارت، كباب مي كنيم.

سيرها را خرد مي كنيم و با پياز داغ و نمك و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ هاي كبابي اضافه مي‌ نماييم.

يك ليوان آب روي مواد مي ريزيم و با حرارت ملايم مي ‌گذاريم بپزند.

وقتي بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوي خرد شده را به آن اضافه مي ‌كنيم.

حال وقت اضافه كردن كشك است. اگر آب بادمجان ‌ها خشك نشده بود، كشك را رقيق نكرده داخل آن مي ‌ريزيم، ولي اگر آب آن كم بود، با نصف استكان آب، كشك را رقيق كرده و روي بادمجان ‌ها مي‌ ريزيم.

بادمجان‌ ها را هم مي ‌زنيم و با قاشق له مي ‌كنيم.

يك ربع بعد از ريختن كشك، كشك بادمجان آماده است.

آن‌ را با سير داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئين مي ‌كنيم.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *