طرز تهیه کسادیا مرغ
در این پست یک غذای مکزیکی بسبار خوشمزه را آموزش خواهیم داد.این غذا در کشور مکزیک بسیار طرفدار دارد و بسیار خوشمزه میباشد.برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
تعداد: ۱۲ نفر
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | نیم کیلو |
فلفل سبز | ۲ عدد |
فلفل قرمز چیلی | ۱ عدد |
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید) | ۱.۵ پیمانه |
تورتیلا | ۶ عدد |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) | نیم پیمانه |
پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) | سه قاشق غذاخوری |
گشنیز یا ریحان تازه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
همچنین بخوانید: طرز تهیه پیتزا مرغ و ذرت
طرز پخت :
۱. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
۲. تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
۳. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
۴. مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
۵. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.
ارزش غذایی :
• کالری: ۱۲۴
• چربی: ۵ گرم
• کلسترول: ۲۴ میلی گرم
• چربی اشباع شده: ۲ گرم
• کربوهیدرات: ۱۱ گرم
• چربی اشباع نشده: ۱ گرم
• سدیم: ۲۳۸ میلی گرم
• پتاسیم: ۳۳۱ میلی گرم