جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کرم مرکبات

3174_278

کرم مرکبات یک دسر عالی و خیلی خوشمزه و راحت مباشد که معمولا در تولدها و مهمانی های شیک سرو میشود.این دسر به فر نیازی ندارد .امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • خامه فرم گرفته:  ۵۰۰ گرم
  • پرتقال شيرين و درشت: ۲ عدد
  • ژلاتين: ۸ ورق
  • يك عدد ليموترش: يك عدد
  • زرده تخم‌‌مرغ:  ۶ عدد
  • شكر: ۲۰۰ گرم
  • اسانس پرتقال:  ۳ تا ۴ قطره
  • اسانس ليموترش:  ۳ تا ۴ قطره
  • شير: نيم ليتر

 

روش تهیه :

ابتدا پوست ۲ عدد پرتقال را با رنده ريز رنده مي‌كنيم سپس آب پرتقال‌ها را مي‌گيريم و كنار مي‌گذاريم. ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد خيسانده و وقتي نرم شدند از آب خارج مي‌كنيم. داخل ظرف فلزي ريخته و به همراه آب پرتقال روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا ذوب و يكدست شوند. زرده‌هاي تخم‌مرغ را به همراه شكر آن‌قدر هم مي‌زنيم تا پف كنند. اسانس و رنده پوست پرتقال و اسانس و رنده پوست ليموترش را به مواد زرده اضافه مي‌كنيم. وقتي همه را با هم خوب مخلوط كرديم، مايه را به همراه شير داخل قابلمه مخصوص كرم‌پزي ريخته و روي حرارت ملايم هم مي‌زنيم تا به جوش آيد. مطمئن مي‌شويم كه زرده تخم‌مرغ‌ها پخته‌اند. مايه را از روي حرارت برداشته و اجازه مي‌دهيم كمي خنك شود. خامه فرم گرفته را داخل كاسه‌اي گود (يا همان كاسه همزن) قرار مي‌دهيم و مايه زرده را آرام آرام اضافه كرده و با درجه كند همزن هم مي‌زنيم تا مواد كاملا يكدست شوند. ژلاتين ذوب شده را داخل مايه كرم مي‌ريزيم و كرم را در قالب دلخواه مي‌ريزيم. اين مواد را به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم تا كاملا ببندد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)