افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کرم فندق شکلات

طرز تهیه کرم فندق شکلات

m2754mo7x9x1r7uuaqi

کرم فندوق شکلات یک دسر خیلی خیلی خوشمزه و شیک میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم.بدون شک هر کسی که این دسر خوشمزه را یل کند از مزه آن تعریف میکند پس با ما همراه باشید.

مواد لازم:
مواد لازم مقدار لازم
زرده‌تخم‌مرغ ۶ عدد
  خامه ‌فرم‌گرفته ۴۰۰ گرم
شكر ۲۰۰ گرم
  شكلات ذوب‌شده ۴۰۰ گرم
پودر كاكائو ۵۰ گرم
  ژلاتين ۳ قاشق غذاخوري
  آب سرد يك ليوان
وانيل يك دوم قاشق چاي‌خوري
  پودر فندق ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
همچنین بخوانید: طرز تهیه کرم تیرامیسو

روش تهيه:

ابتدا ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و داخل ظرف فلزي روي بخار آب قرار مي‌دهيم تا مايه ذوب و يكدست شود. زرده‌هاي تخم‌مرغ را با شكر و وانيل توسط همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا كاملا فرم گرفته و كرم و كشدار شوند. خامه صبحانه و شكلات را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم و هم مي‌زنيم تا كرم گاناش تيره حاصل شود.
شكلات داغ را به همراه پودر كاكائو به مايه زرده اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط مي‌كنيم. ژلاتين و خامه فرم‌گرفته و پودر فندق را به مواد كرم اضافه كرده و تا آخر كار با همزن برقي و با درجه كند همزن هم مي‌زنيم. كرم را داخل قالب مورد نظر ريخته و ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم.پس از اين مدت كرم را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با ميوه‌هاي فصل تزئين مي‌كنيم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *