کباب دیگی یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین کباب هاست که امروز تصمیم داریم آن را به شما عزیزان اموزش دهیم.برای تهیه این کباب ادامه مطلب را مطالعه کنید و آن را درست کنید.و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم : برای ۶ نفر
گوشت | ۷۵۰ گرم |
پیاز | ۱۰۰ گرم |
هویج | ۱ کیلو |
رب گوجه | ۲ قاشق غذا خوری |
آب لیمو(نارنج) | ۱ استکان |
جوز هندی | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل | به مقدار کافی |
زرد چوبه | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
سیب زمینی | ۲۵۰ گرم |
طرز تهیه :
گوشت را به ورقه های نازک تقسیم کنید . پیاز را حلقه حلقه کنید و لایه لایه با گوشت روی حرارت ملایم بگذارید و کمی سرخ کنید . رویش جوز هندی ، فلفل ، زردچوبه و نمک و سه لیوان آب بریزید وبگذارید بپزد . نزدیک پختن گوشت ، هویج ها را که قبلاٌ به صورت حلقه خرد کرده بودید به آن بیفزایید . رب را در کمی روغن سرخ کنید و همراه با آب نارنج (آبلیمو) به غذا بیفزایید . سیب زمینی ها را حلقه و سرخ کنید . موقعی که کباب را در دیس کشیدید ، سیب زمینی ها را دور آن بچینید .
امتیاز شما به این دستور پخت