کباب ترش یکی از غذاهای پر طرفدار و بی نهایت خوشمزه شهر گیلان میباشد.امروز قصد داریم در این پست این کباب خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم
مواد لازم :
گوشت راسته کبابی | نیم کیلو |
پیاز درشت | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
چوچاق (شیشاق) | ۱ قاشق غذا سوپ خوری |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذا خوری |
گردوی چرخ شده | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن یا کره | نصف قاشق غذا خوری |
آب | نصف پیمانه پلو پزی |
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب میکوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده میکنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط میکنیم . حالا میتوانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم میکنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ میکنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف میچنیم .
امتیاز شما به این دستور پخت