افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کانلونی ایتالیایی

در این پست تصمیم داریم یک غذای ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم.که مزه نزدیکی به لازانیا دارد.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

موارد لازم برای ۴ نفر:

 

 

پیاز یک عدد
سیر دو حبه
رب گوجه فرنگی مقداری
گوشت چرخ کرده به میزان لازم
پودر خشک آویشن کمی
پنیر رنده شده گودا نصف پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد
لازانیا دو بسته

 

دستور پخت

 

 

پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین بعد سیر داخلش بریزین . بعد از سرخ کردن رب گوحه رو اضافه کنین و بذارین با کمی آب بپزه . ورقه های لازانیا رو داخل آبجوش با کمی روغن بذارین نرم بشه . بعد آبکش کنین و از مواد گوشتی لای هر برگه بریزین و سیگارتی بپیچین و داخل ظرف پیرکسی که از قبل چرب شده طوری قرار بدین که لبه اش باز نشه .میون اونها گوجه فرنگی رنده شده و روش هم پنیر بپاشین و داخل فر داغ که با درجه ۳۰۰ تنظیم شده به مدت نیمساعت قرار بدین .

 

 

نکات مربوط به کانلونی ایتالیایی

 

 

از ورقه های لازانیا میشه برای تهیه کانلونی استفاده کرد . از هر ورقه لازانیا ، ۳ تا کانلونی میشه


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *