ژله یکی از دسر هایی میباشد که معمولا در اکثر مهمانی های ما ایرانی ها به عنوان دسر نقش دارد.امروز تصمیم داریم یک ژله بسیار خوشمزه با فالوده را به شما عزیزان آموزش دهیم.برای تهیه آن ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
ژله | یک بسته |
فالوده مخلوط شده با آبلیمو | یک لیوان |
خامه | نصف لیوان |
آب جوش | نصف لیوان |
طرز تهیه :
ابتدا ژله را با آب جوش مخلوط کرده و خوب بهم می زنیم.
مایع بدست آمده را به دو قسمت تقسیم می کنیم، یک قسمت را با فالوده مخلوط می کنیم و در کف قالب می ریزیم.
قسمت دوم را با خامه مخلوط کرده وقتی قسمت اول ژله با فالوده خودش را گرفت، قسمت دوم را اضافه می کنیم و تقریباً بین ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
امتیاز شما به این دستور پخت