جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پیچاق قیمه غذای اردبیلی

پیچاق

پیچاق قیمه یکی از غذاهای خیلی خوشمزه و معروف شهر اردبیل میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوش طعم میباشد .امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

نحوه پخت پیچاق قیمه اردبیل »
مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه :

 

 گوشت گوسفندی خرد شده ۴۰۰ گرم
 پیاز متوسط  ۴ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
 خلال بادام  ۱/۲ پیمانه
زعفران پودر شده ۱/۲ قاشق چای خوری
برگ مو ۲ عدد
آب ۱ لیتر
کره محلی ۱۰۰ گرم
آبغوره یا آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی (  کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ) به میزان لازم

         
طرز تهیه پیچاق قیمه :
پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .

مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.

خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.

پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.
نکته ها :
می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۴۵ دقیقه

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)