جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پیراشکی قارچ و گوشت

32827748679074997953

پیراشکی قارچ و گوشت را همه ما دوست داریم امروز قصد داریم یک دستور خوشمزه از این پیراشکی را به شما عزیزان آموزش دهیم.پیشنهاد میکنم حتما این پیراشکی را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر:
  • کره:   ۱۰۰ گرم
  • آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد.
  • ماست: نصف لیوان(۱۲۵ میلی‌لیتر)
  • شیر: نصف لیوان(۱۲۵ میلی‌لیتر)
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ : یک عدد

مواد لازم براي داخل پيراشكي:

  • گوشت چرخ‌كرده: ۳۵۰گرم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • فلفل دلمه‌اي متوسط: يك عدد
  • سير: ۲ حبه   قارچ: ۴۰۰ گرم
  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  • سس گوجه‌فرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون، كنجد و سياه‌دانه: به ميزان لازم
  • زرده‌تخم‌مرغ:‌ يك عدد براي روي پيراشكي‌ها

روش تهيه:ابتدا سير، پياز و فلفل‌دلمه‌اي را ريز خرد كرده با مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم، گوشت چرخ‌كرده و زردچوبه را به آن اضافه مي‌كنيم و خوب با مواد سرخ مي‌كنيم وقتي گوشت سرخ شد قارچ ريز خرد شده و سس گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و تا جايي كه آب قارچ كشيده شود و بپزد مواد را تفت مي‌دهيم.  براي تهيه خمير ابتدا كره را ذوب كرده، شير و ماست و نمك و كره ذوب شده را با هم مخلوط مي‌كنيم، تخم‌مرغ را نيز به مواد اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا مايه يكدست شود آن‌قدر به مواد آرد اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را به شكل دايره‌اي بزرگ پهن كرده،‌ دايره را به ۶ قسمت تقسيم مي‌كنيم به شكلي كه ۶ مثلث حاصل شود ،يك قاشق پر از مواد را در قسمت پاييني مثلث مي‌گذاريم و خمير را به دور خودش مي‌پيچيم تا به نوك تيز آن برسيم. دوباره از يك طرف لوله حاصل را به دور خود پيچيده و داخل سيني فر مي‌گذاريم. روي مواد را به زرده تخم‌مرغ آغشته كرده و كنجد و سياه‌دانه مي‌پاشيم. پيراشكي‌ها را به مدت ۴۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)