افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه پیراشکی به شکل ماهی با گوشت مرغ

طرز تهیه پیراشکی با گوشت مرغ و قارچ

طرز تهیه پیراشکی با گوشت مرغ

پیراشکی به شکل ماهی با گوشت مرغ

امروز قصد داریم طرز تهیه پیراشکی به شکل ماهی را آموزش دهیم.این پیراشکی با گوشت مرغ میباشد و طرفداران زیادی دارد.امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:   

مواد لازم مقدار لازم
ماست غلیظ ۱ پیمانه
جوش شیرین ۱ ق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ ق مرباخوری
تخم مرغ ۲ تا
شکر ۲ ق سوپخوری
روغن مایع یا کره آب کرده ۳ ق سوپخوری
آرد ۳ تا ۴ پیمانه
نمک نصف ق چایخوری

 

مواد داخلی پیراشکی:

گوشت چرخکرده ، مرغ پخته

پیاز

فلفل دلمه ای نگینی

هویج نگینی

ذرت

رب گوجه

 قارچ نگینی

نمک، فلفل، زرچوبه، آویشن

همچنین بخوانید: طرز تهیه خورشت مرغ با ماست

طرز پخت:

اول از همه آرد و نمک رو مخلوط و دو سه بار الک کردم تا سبک بشه (من از ۳ پیمانه آرد شروع کردم، همه ۴ پیمانه آرد رو از اول نریین به همون دلایلی که همیشه می گم، آردها سبک و سنگین دارن)…بعد جوش شیرین و بیکینگ پودر رو توی ماست ریختم (توجه کنین که ظرفتون جا دار باشه که وقتی ماست پف می کنه سرریز نشه) و مخلوط کردم و کنار گذاشتم

تخم مرغ و شکر و روغن رو با همزن خوب زدم …

میشه هم با همزن دستی هم زد…بعد مخلوط ماست رو که خوب کف کرده به این مخلوط اضافه کرد

حالا آرد رو کم کم به مایه اضافه می کنم

و با قاشق چوبی یا پره های خمیرگیر همزن مواد رو مخلوط می کنیم

تا جایی آرد رو می ریزیم که خمیر به دست نچسبه..بعد توی کیسه فریزر یکی دو ساعتی بهش استراحت می دی

تو این فاصله فیلینگ پیراشکی رو آماده می کنیم. شما از هر موادی می تونین استفاده کنین .من هم گوشتی و هم مرغی درست کردم. .. مثه سس ماکارونی دیگه، پیاز و گوشت (یا مرغ پخته ریش شده) رو  با بقیه مواد تفت دادم…

فقط دقت کنین که برای پیتزا و پیراشکی، کالزونه، لازانیا و … (کلا غذاهای خمیری) مواد داخلی تون چرب و پر روغن نباشه..این خیلی مهمه

فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید .

پیراشکی را می توانید با سس گوجه فرنگی میل کنید .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *