جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پیاز شکم پر ، غذای کم کالری و رژیمی

1

 

 

  • پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.

 

این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است.

مواد لازم :

پیاز متوسط ۱۰عدد
 گوشت چرخ کرده  ۲۵۰گرم
 کرفس ریز خرد شده  ۳ساقه
نمک و فلفل  به اندازه کافی
 سیر له شده  ۳حبه
 اسفناج ریز خرد شده  ۴۰۰گرم
 گردوی تفت داده شده و خرد شده ۲پیمانه
 روغن  به اندازه کافی
آب گوشت  یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه :
داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)