طرز تهیه پودینگ گردو
امروز قصد داریم یک دسر شیک و خوشمزه را آموزش دهیم.این دسر بسیار راحت و آسان میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
مواد لازم | مقدار لازم |
شیر | ۵۰۰ میلی لیتر |
شکلات سیاه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
زرده تخممرغ | ۳ عدد |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
نشاسته گندم | ۴ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر گردو | ۱۵۰ گرم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر کوچک و تک نفره
روش تهیه:
ابتدا نشاستهها را با مقداری از شیر مخلوط میکنیم تا حل شوند. زرده تخممرغ را به همراه بقیه شیر و خامه به مواد اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط کرده و از صافی میگذرانیم. در این مرحله مواد را داخل ظرف مخصوص کرمپزی ریخته و شکر و شکلات را نیز به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم. آنقدر مواد را به آرامی هم میزنیم تا به جوش آمده و غلیظ شوند. پس از اینکه پودینگ غلیظ شد و آن را از روی حرارت برداشتیم، پودر گردو را مخلوط کرده و مواد را داخل کاسههای تکنفره تقسیم کرده و پس از اینکه از حرارت افتاد، به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم.