نان کشمشی یکی از نان هایی میباشد که میتوانید به عنوان صبحانه و یا عصرانه آن را میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای آموزش این نان ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
رنده پوست ليمو ترش | ۱/۲ و ۱قاشق چايخوري |
نمک | ۱ قاشق چايخوري |
کره | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شير ولرم | ۱/۲ و ۱پيمانه |
شكر | ۱/۳ پيمانه |
پودر خمير ترش | ۳۰گرم |
آرد | ۵۰۰ گرم حدود ۵ پيمانه |
كشمش | ۱۰۰ گرم |
آب ليمو ترش تازه | ۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهيه نان کشمشی :
۱-كشمش ها را شسته خشك كرده با آب ليمو مخلوط نموده تا نرم شود .
۲-آرد رادر يك ظرف الك نموده وسط آرد را گود كرده پودر خمير ترش را در آن بريزيد وبا كمي شكر و كمي شير ولرم مخلوط نموده و مقداري آرد روي آن بپاشيد . ( به اين مخلوط اصطلاحاً پيش خمير مي گويند .)
۳-روي پيش خمير را بپوشانيد ده دقيقه استراحت دهيد تا عمل بيايد .
۴-تخم مرغ ، كره ، مابقي شكر و نمك و رنده پوست ليمو ترش را با پيش خمير و مابقي آرد مخلوط كرده همه را با هم ورز دهيد تا جائيكه خمير به دست نچسبد .
۵-خميررا در ظرفي قرار داده روي آن را بپوشانيد بمدت سي تا چهل دقيقه تا خميرور بيايد و حجم آن دو برابر شود .
۶-كشمش ها را در خمير بريزيد مخلوط كنيد و خمير را درقالب مستطيل به طول ۸*۷*۳۰ سانتي متر چرب شده بريزيد و پانزده دقيقه ديگر بگذاريد بماند تا مجدداً ور بيايد .
۷-فر را روي حرارت ۴۰۰ فارنهايت گرم نموده .
۸-نان را در دومين طبقه از كف فر بمدت پنجاه تا شصت دقيقه بپزيد سپس مقداري كره را درحاليكه نان هنوز گرم است روي نان بماليد .