افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه نان کشمشی

نان کشمشی یکی از نان هایی میباشد که میتوانید به عنوان صبحانه و یا عصرانه آن را میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای آموزش این نان ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم  :

 

 

 

 رنده پوست ليمو ترش  ۱/۲ و ۱قاشق چايخوري
 نمک  ۱ قاشق چايخوري
 کره  ۱۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۲ عدد
 شير ولرم  ۱/۲ و ۱پيمانه
شكر ۱/۳  پيمانه
پودر خمير ترش ۳۰گرم
آرد ۵۰۰ گرم حدود ۵ پيمانه
كشمش ۱۰۰ گرم
آب ليمو ترش تازه ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهيه نان کشمشی :

 

 

۱-كشمش ها را شسته خشك كرده با آب ليمو مخلوط نموده تا نرم شود .
۲-آرد رادر يك ظرف الك نموده وسط آرد را گود كرده پودر خمير ترش را در آن بريزيد وبا كمي شكر و كمي شير ولرم مخلوط نموده و مقداري آرد روي آن بپاشيد . ( به اين مخلوط اصطلاحاً پيش خمير مي گويند .)
۳-روي پيش خمير را بپوشانيد ده دقيقه استراحت دهيد تا عمل بيايد .
۴-تخم مرغ ، كره ، مابقي شكر و نمك و رنده پوست ليمو ترش را با پيش خمير و مابقي آرد مخلوط كرده همه را با هم ورز دهيد تا جائيكه خمير به دست نچسبد .
۵-خميررا در ظرفي قرار داده روي آن را بپوشانيد بمدت سي تا چهل دقيقه تا خميرور بيايد و حجم آن دو برابر شود .
۶-كشمش ها را در خمير بريزيد مخلوط كنيد و خمير را درقالب مستطيل به طول ۸*۷*۳۰ سانتي متر چرب شده بريزيد و پانزده دقيقه ديگر بگذاريد بماند تا مجدداً ور بيايد .
۷-فر را روي حرارت ۴۰۰ فارنهايت گرم نموده .
۸-نان را در دومين طبقه از كف فر بمدت پنجاه تا شصت دقيقه بپزيد سپس مقداري كره را درحاليكه نان هنوز گرم است روي نان بماليد .

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *