جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه نان پنیر و پیازچه

fo4096

نان پنیر و پیازچه بسیار خوشمزه است طعم این نان سرشار از پنیر است.برای اینکه از خوردن این نان لذت بیشتری ببرید بلافاصله بعد از خارج کردن از فر وقتی کمی سرد شد میل کنید.برای تهیه این نان با ما همراه باشید

مواد لازم برای نان پنیر و پیازچه :

 

 

کره جهت چرب نمودن

مقداری
 آرد بکینگ پودردار ۲۲۵ گرم
 نمک ۱ قاشق چایخوری
 پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
پنیر کهنه رنده شده ۱۰۰ گرم
پیاز کوهی یا دم پیازچه تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱۵۰ میلی لیتر

طرز تهیه نان پنیر و پیازچه :
یک قالب کیک چهارگوش ۲۳ سانتیمتری را با کمی کره چرب نمایید و روی آن کاغذ روغنی بیاندازید.

آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید.

۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و باقی آرد را به همراه پیازچه درون مخلوط آرد بریزید.

تخم مرغ زده شده، کره آب شده و شیر را به سایر مواد خشک بیافزایید و کاملا مخلوط نمایید.

مخلوط به دست آمده را به قالب کیک منتقل نمایید و روی آن را با تیغه ی چاقو صاف نموده و باقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید.

نان را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

بگذارید نان کمی در قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را از قالب روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد شود.

 

توصیه سرآشپز:
در این نان شما می توانید از گیاهان معطر دیگری مثل آویشن، رزماری و ریحان بازل نیز استفاده نمایید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)