طرز تهیه نان برنجی
نان برنجی یک شیرینی خیلی خوشمزه میباشد که معمولا در ایام عید همه آن را درست میکنند و در اکثر خانه ها یافت میشود.این شیرینی خوشمزه مخصوص شهر کرمانشاه میباشد.امروز طرز تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه را برای شما عزیزان اماده کرده ایم.
مواد لازم :
مواد لازم | مقدار لازم |
شكر | يك و يكدوم پيمانه |
آب | يك و يكدوم پيمانه |
گلاب | يكچهارم قاشق غذاخوري |
كره آب شده | يكسوم پيمانه |
زرده تخممرغ | ۳ عدد |
شكر | ۲ قاشق غذاخوري |
هل | يك و يكدوم قاشق چايخوري |
آرد برنج | ۳ پيمانه |
سهچهارم پيمانه |
همچنین بخوانید: طرز تهیه باسلوق رولتی
روش تهیه :
۱. زردهها را با قاشق مخلوط كنيد تا به شكل خامه درآيند.
۲. در ظرفي جدا كره آب شده، روغن، هل و آرد برنج را خوب مخلوط كرده ، سپس مخلوط زرده را اضافه كنيد.
۳. شربت را اضافه كرده و آنقدر ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد.
۴. خمير را به اندازه گلولههاي فندق برداشته در سيني با كاغذ روغني قرار داده و با چنگال روي سطح آن را طرح دهيد.
۶. براي تزئين از دانه ريحان استفاده كنيد.
۷. شيرينيها را در فر كه با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايد، به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد.