نان بادام زمینی یکی از نان های مقوی و خوشمزه ای است که آن را آموزش میدهیم.از این نان میتوانید در وعده صبحانه و یا عصرانه استفاده کنید.این نان میان وعده بسیار مناسبی برای کودکان است
مواد لازم :
آرد | سه و نيم پيمانه |
مايه خمير | ۱۰ گرم |
شير و روغن | از هر کدام نصف پيمانه |
تخممرغ و زرده آن | از هر کدام يك عدد |
كره گياهي (مارگارين) | يك قاشق سوپخوري |
نمك و شکر | از هر کدام يك قاشق مرباخوري |
بادامزميني آسيابشده و آب | به ميزان لازم |
كنجد و خرفه | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
آشپزی-آرد، مايه خمير، نمك و شكر را با هم مخلوط كرده وسط آن را گود كنيد سپس شير، روغن و تخممرغ را بريزيد و آرامآرام آرد را با آن مخلوط كرده و آب به آن اضافه كنيد تا خمير يكدستي به دست آيد و به دست نچسبد. از خمير چند چونه درست كرده و هر كدام را با وردنه به صورت دايره باز كنيد روي خمير را با مارگارين كه در محيط نرم شده چرب كرده و پودر بادامزميني را روي آن بپاشيد و آن را به صورت نازك رول كنيد و دور خودش مثل گل بپيچيد و روي آنها زرده ماليده، كنجد و خرفه بپاشيد و داخل سيني فر چرب شده قرار داده و ۱۵ دقيقه به آن استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
آنگاه در فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتيگراد به مدت ۳۰ دقيقه قرار دهيد تا حدي كه روي نانها طلايي شود.