میگو سرشار از فسفر است و برای کودکان بسیار مناسب میباشد امروز تصمیم داریم میگو را با سس خردل امتحان کنیم و از خوردن آن لذت ببریم.برای تهیه این غذای مقوی با ما همراه باشید
مواد لازم : برای ۲ نفر
پیاز خرد شده | ۴/۱ پیمانه |
سیر كاملا خرد شده | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۲ قاشق چایخوری |
آب سیب | ۴/۱ پیمانه |
خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل | ۸/۱ قاشق چایخوری |
میگوی پوست كنده متوسط | ۳۴۰ گرم |
گوجه فرنگی كوچك | یك عدد تخم گرفته و برش خورده |
طرز تهیه:
۱- در یك تابه نچسب، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
۲- آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه كنید و آنها را بجوشانید، سپس حرارت را كم كنید.
۳- میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آنها را تا زمانی كه صورتی رنگ شوند بپزید.
۴- گوجه فرنگیهای خرد شده را به محتوای ظرف اضافه كنید و بگذارید بپزند.
امتیاز شما به این دستور پخت