در این پست یک پیش غذای لبنانی را آموزش میدهیم.این پیش غذا در لبنان بسیار معروف و خوشمزه میباشد.برای آموزش این دسر ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
بادمجان | یك كیلوگرم |
ارده | سه قاشق سوپخوری |
آب لیموترش و روغن زیتون | از هر کدام نصف پیمانه |
پودر فلفل قرمز و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه:
بادنجان را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبید یا در مخلوطكن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمی نمك بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.
امتیاز شما به این دستور پخت