افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه مرغ شکم پر با دانه های انار

مرغ شکم پر یکی از غذاهای پایه ثابت مهمانی های ایرانی ها میباشد.امروز تصممی داریم این غذا را با روش دیگری درست کنیم.برای درست کردن این مرغ به دانه های انار نیاز داریم

مواد لازم

 

 

 

پیاز خرد شده ۲۰۰ گرم
انار ترش دانه شده ۲۵۰ گرم
بادمجان پوست گرفته و سرخ شده ۳۰۰ گرم
مرغابی وحشی (مرغ) ۱ عدد
گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم
رب انار ترش ۱ قاشق غذاخوری

 

 


طرز تهیه

پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا ۲ الی ۴ ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *