طرز تهیه مرغ هندی
در این پست یک غذای هندی را آموزش میدهیم.این غذا با مرغ درست میشود و تند میباشد.اگر به غذاهای تند علاقمند هستید و غذاهای هندی را دوست دارید این غذا را هم امتحان کنید
مواد لازم :
مواد لازم برای تهیه سس نعناع:
همچنین بخوانید: طرز تهیه شنیسل ران
طرز تهیه :
برای آماده کردن مرغ همه مواد را به غیر از مرغ درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کامل مخلوط شود. تکه های مرغ را در این مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.
برای تهیه سس نعناع مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به اندازه دلخواه پودر چیلی و نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید. مرغ ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و سپس حرارت را کم کنید تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد و تا پخت کامل ادامه دهید. با سس نعناع سرو نمایید