جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مرغ ایتالیایی

6000_1

امروز طرز تهیه مرغ ایتالیایی را آماده کرده ایم این غذا بسیار خوش طعم و شیک میباشد.با این غذا میتوانید مهمانان خود را شگفت زده کنید و لذت ببرید.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم:

 

– یک فنجان پنیر رنده شده پارمیسان
– ۲ قاشق غذاخوری پونه خشک
– ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه و یا ۱ قاشق چای خوری جعفری خشک
– ۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر
– ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل
– ۳ قاشق غذاخوری مارگارین آب شده
– ۴ عدد سینه مرغ نصفه بدون پوست

غذای بین المللی ایتالیا؛ مرغ ایتالیایی
طرز تهیه:

 

۱٫ در ظرفی مناسب ۵ مورد اول مواد غذایی لازم رو با هم ترکیب می کنیم . سپس تکه های مرغ رو با مخلوط ادویه و مارگارین آب شده ترکیب می کنیم .

۲٫ تکه های مرغ و چاشنی مخلوط رو در یک ظرف روغن بریزید و مابقی مخلوط و مارگارین آب شده رو نیز اضافه کرده سپس در دمای ۴۲۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر گذاشته .

 

 

خواص مواد غذایی اصلی:

 

مرغ سرشار از پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز بدن به پروتئین رو تامین می کند . در سالمندان برای پیشگیری از کاهش تراکم استخوان پروتئین مرغ بسیار مفید هست و باید در حد تعادل استفاده شود زیرا در رژیم های غذایی پرپروتئین سبب تشدید پوکی استخوان می شود . مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 می باشد . این ویتامین ضد سرطان بوده .

مصرف مرغ از بروز آلزایمر نیز جلوگیری می کند . ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۳۲ درصد نیاز انسان به ویتامین B6 رو تامین می کند . که در سلامت قلب و عروق بسیار مفید است . از مرغ به عنوان یک غذای خوب برای تامین انرژی سوخت و ساز بدن می توان نام برد . مرغ را می توان جایگزینی ایده آل برای گوشت قرمز دانست . مرغ ترکیب مناسبی از ویتامین های مورد نیاز بدن است و در غذاهای زیادی می توان از آن استفاده کرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)