جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مرغ ایتالیایی خامه ای

fo3686

اگر دوست دارید مرغ را به شیوه های مختلف درست کنید حتما این غذا را هم امتحان کنید.این غذا مخصوص کسانی میباشد که طعم خامه را دوست دارند

مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی :

 

 

سینه مرغ بدون پوست و استخوان  ۴ عدد
 روغن ۱ قاشق غذاخوری
 نمک نصف قاشق چایخوری
 فلفل  یک چهارم قاشق چایخوری
سس ایتالیایی ۲ قاشق غذاخوری
سس پاستای آلفردو ۱ فنجان

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی :
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.

یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.

سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)