آلو زرد یکی از میوه های خوشمزه ای میباشد که امروز تصمیم داریم مربای آن را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و درست کنید و از خوردن ان لذت ببرید
مواد لازم:
– آلوزرد درسته: ۲۰ عدد
– شکر: حدود یک کیلوگرم
– جوهر لیمو: یک قاشق چایخوری
– آب: حدود نیم لیتر
– در صورت تمایل، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه
روش تهیه:
۱٫ برای آماده کردن مربای آلوزرد ابتدا آب و شکر را به جوش میآوریم. سپس آلوها را داخل شهد میجوشانیم، تا جایی که پوستشان ترک بخورد.
۲٫ حالا آلوها را از شهد خارج کرده، کنار میگذاریم.
۳٫ در این مرحله جوهرلیمو را به شهد اضافه میکنیم و شهد را میجوشانیم تا قوام بیاید.
۴٫ سپس آلوها را پوست کنده، دوباره داخل شهد میگذاریم و اجازه میدهیم چند جوش بزند. بعد مربا را کنار میگذاریم تا خنک شود. بهتر است به جای یخچال مربا را در فریزر نگهداری کنیم.