در این پست تصمیم داریم یک پیش غذای خوشمزه را آموزش دهیم.این پیش غذا بسیار راحت و شیک میباشد.برای آموزش درست کردن این پیش غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
آرد | دو پيمانه |
بيكينگپودر و نمک | از هر کدام نصف قاشق مرباخوري |
شکر | دو قاشق مرباخوري |
پنير پيتزا | ۱۲۵ گرم (نصف پيمانه) |
خامه | ۳۵۰ گرم (يك و نيم پيمانه) |
شويد خردشده | يك قاشق غذاخوري |
تخممرغ | يك عدد |
طرز تهيه :
آرد، شكر، نمك و بيكينگپودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه گوش) برش دهيد. روي آنها با قلممو تخممرغ زده و پنير باقيمانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند.
امتیاز شما به این دستور پخت