ماهی کنجدی یکی از غذاهایی است که بدون شک بعد از خوردن آن به ماهی علاقمند خواهید شد.در این پست این غذای خوشمزه و مقوی را آموزش خواهیم داد
مواد لازم :
فيله ماهي (شير، قباد…) | ۳۰۰ گرم |
كنجدخام | دو قاشق غذاخوري |
سس خردل | دو قاشق غذاخوري |
شير | دو قاشق غذاخوری |
طرز تهيه ماهی کنجدی :
شير و سس خردل را مخلوط كنيد و فيلههاي پاك و آب گرفته شده را درون آن بغلتانيد، سپس فيله را در كنجد خام قرار دهيد (كمي فيله را دركنجدها فشار داده و سپس با تكان كوچك كنجدهاي اضافي را بگيريد.)
فر را از قبل ۲۲۰درجه سانتيگراد داغ كنيد. ماهيها را روي سيني چرب شده فر بچينيد و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقيقه بپزيد. سيبزميني آبپز يا سالاد سيبزميني يا هر نوع سالاد تازه فصل ميتواند با اين ماهي سرو شود.
امتیاز شما به این دستور پخت