معمولا همه ما ماهی را به صورت کبابی یا سرخ کردنی و یا شکم پر میل میکنیم.امروز قصد داریم طرز تهیه یک ماهی ترش و عالی را به شما آموزش دهیم.این غذا بسیار اشتها آور و شیک میباشد برای تهیه این مدل ماهی با ما همراه باشید.
مواد لازم :
- ماهي شير يا قزلآلا به قطر ۲ سانت: ۶۰۰ گرم
- گشنيز تازه خرد شده: يكچهارم فنجان
- نمك و فلفل: بهميزان لازم
- كره آب شده: يك قاشق غذاخوري
- پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري
- روغن: به ميزان لازم
- آبليمو: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. ۴ تا ۵ دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده، پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (۴ نفر)
امتیاز شما به این دستور پخت