همان طور که میدانید ماهی بسیار برای کودکان مفید است.خیلی از کودکان ماهی به صورت سرخ کرده را دوست ندارند به همین دلیل امروز ماهی سوخاری را آموزش میدهیم.این مدل ماهی کمی متفاوت و خوشمزه تر از دستور قبل میباشد
مواد لازم:
– فیله ماهی ۴ عدد
– پنیر فتا ۸۰ گرم
– پودر سوخاری ۳۰ گرم
– برگ نعناع ½ پیمانه
– روغن زیتون ۱ پیمانه
– چغندر ۶ عدد
– هویج ۱۲ عددپودر فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. هویج (باریک خرد کنید) و شلغمها را در سینی بزرگ فر چیده و سپس روغن زیتون را روی آنها اسپری کنید. میتوانید سبزیجات را با ادویه دلخواه طعمدار کنید. سینی را در فر گذاشته و ۴۰ دقیقه به آن زمان بدهید، تا زمانیکه سبزیجات نرم و آماده شوند.
۲٫پس از این زمان سینی را از فر خارج کرده و فیلههای ماهی را بین سبزیجات بگذارید. روی فیلهها را با پودر سوخاری، فلفل و پودر لیمو بپوشانید و با پشت قاشق فشرده کنید تا پوشش فیلهها مناسب باشد. سپس روی آنها روغن زیتون اسپری نموده و در فر برای مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. فیلهها باید به اندازهای پخته شوند که به راحتی با چنگال قابل خوردن و تکه کردن باشند.
۳٫پنیر فتا را مکعبی و کوچک برش زده و همراه برگ نعناع برای تزیین ظرف ماهی و سبزیجات از آن استفاده کنید.