طرز تهیه ماهی سالمون
این روش پخت یکی از خوشمزه ترین روش هاست.شما میتوانید ماهی سالمون را با کلم بروکلی طبخ کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای تهیه این غذای شیک و خوش طعم با ما همراه باشید
این مقدار مواد به اندازه ۴ نفر کافی می باشند.
زمان لازم برای آماده کردن مواد : ۲۰ دقیقه زمان لازم برای پختن ماهی ها : ۲۰ دقیقه
مواد لازم
مواد لازم | مقدار لازم |
فیله ی ماهی سالمون بدون پوست | ۴ تا ۶ تکه |
چاشنی ادویه فرانسوی که سیاه رنگ است | ۲قاشق غذاخوری |
کلم بروکلی (حدود یک گرم ) | ۱ دسته |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ عدد |
نمک | ۱/۴ فنجان |
کشمش | مقداری |
لیموی برش داده شده | ۱ عدد |
همچنین بخوانید: طرز تهیه گشنیز پلو با ماهی
طرز پخت خوراک :
– در ابتدا ظرف را در حرارت متوسط قرار می دهیم تا داغ شود. ۲ – دو طرف ماهی سالمون را در چاشنی ای که در اختیار داریم قرار داده و می گذاریم تا هر دو طرف ۳ تا ۴ دقیقه در این چاشنی بماند. ۳ – در همین حال در یک ظرف مقداری آب می ریزیم و کلم بروکلی های شسته شده را داخل آن می ریزیم تا بجوشد. ۴ – کلم بروکلی ها را آبکش کرده و بعد از ۳ تا ۴ دقیقه که آب آن رفت آنرا در ظرفی می گذاریم. ۵ – در ظرفی که گذاشته بودیم تا داغ شود مقداری روغن زیتون می ریزیم و موسیرها و نمک را هم به روغن اضافه می کنیم. ۶ – در انتها میتوانید درون شکم ماهی را با کشمش و کلم بروکلی که آماده کرده اید پر نمایید و درون روغن سرخ کنید و در آخر تمام اطراف ظرف را به کمک ورقه های لیموترش تزئین کنید.