ماهی آزاد یکی از خوشمزه ترین ماهی هاست.امروز تصممی داریم یک غذای بسیار خوشمزه با این ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم این ماهی بسیار خوشمزه و لذیذ که بو ندارد و اغلب افراد طعم آن را می پسندند
مواد لازم برای برای ۴ نفر:( زمان پخت: ۲۵ دقیقه )
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
موسیر | ۲ قاشق سوپخوری |
مرزه | ۲ قاشق سوپخوری |
گوجه فرنگی | یک دوم فنجان |
کنسرو کنگر | ۱ قوطی(حدود۳۰۰گرم) |
فیله ماهی آزاد (هر قطعه حدود ۱۲۰-۱۷۰ گرم) | ۴ قطعه |
آب | یک دوم فنجان |
شاهی بدون ساقه | ۱ دسته |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
موسیرها را در یک تابه با روغن زیتون با حرارت ملایم به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را زیاد کرده و آب لیمو ، مرزه، گوجه فرنگیهای خشک شده و مغز کنگر را به مدت ۱ دقیقه آهسته هم بزنید و بجوشانید. ماهیها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کرده و آب درون تابه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند. بگذارید محتویات تابه بجوشد سپس حرارت را کم کنید . پس از ۱۲ الی ۱۵ دقیقه که ماهیها پخته شدند آنها را از تابه خارج کرده و بگذارید مواد آهسته بجوشد. شاهی را در ۴ ظرف ریخته و ماهیها را روی آن بگذارید و با گوجه فرنگی و کنگر آنها را تزئین کنید و مواد داخل تابه را روی آن بریزید.
ارزش غذایی:
کالری : ۳۲۸
چربی: ۱۰
پروتئین: ۳۲
کلسترول: ۷۴
سدیم: ۵۶۴
کربوهیدرات: ۱۴