جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مارمالاد پرتقال

marmalad-sib-1

امروز قصد داریم مارمالاد پرتقال را آموزش دهیم.مواد اصلی این مارمالاد پرتقال و شکر میباشد.برای تهیه این مارمالاد با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  •  پرتقال بدون پوست: يك كيلوگرم
  •  رنده پوست پرتقال: به ميزان لازم
  •  شكر: ۲ كيلو‌گرم
  •  اسانس پرتقال: يك قاشق چاي‌خوري
  •  ژلاتين: ۶ ورق
  •  گلوكز: ۲ قاشق غذاخوري
  •  جوهرليمو: ۲ قاشق چاي‌خوري

روش تهیه :

ابتدا پرتقال‌ها را كه پوست كنده‌ايم خرد كرده و هسته مي‌گيريم و داخل پارچ ميكسر ريخته و مقداري شكر به آن اضافه مي‌كنيم. بعد از ميكس‌كردن مايه كاملا يكدست آن را داخل قابلمه‌اي مسي ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم؛ بقيه شكر را به مواد اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم تا مارمالاد بجوشد و بلوري شود. قبل از اينكه مارمالاد قوام آيد كف شكر را نيز مي‌گيريم تا مارمالاد كدر نشود. در‌نهايت ژلاتين نرم شده را به همراه جوهر ليمو و اسانس و گلوكز روي حرارت به مواد اضافه كرده و آنقدر به هم مي‌زنيم تا گلوكز ذوب شود. مارمالاد را در دماي محيط مي‌گذاريم تا خنك شود. در اين زمان در صورت دلخواه مقداري رنده پوست پرتقال را به آن اضافه مي‌كنيم. سپس آن را در شيشه‌هاي مخصوص مارمالاد ريخته و در يخچال نگهداري مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)