لقمه اسفناج یکی از خوراکی های سالم و مفید است که برای عصرانه بسیار مناسب میباشد.در این پست این لقمه خوشمزه را آموزش میدهیم
مواد لازم :
ماست و روغن مایع و آرد ذرت | از هر کدام يك پيمانه |
سركه | يك قاشق غذاخوري |
تخممرغ | يك عدد |
بيكينگ پودر | ۱/۴ قاشق چايخوري |
نمك و فلفل و آرد سفید | به ميزان لازم |
مواد لازم ميانی :
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
پياز | يك عدد |
پنير سفيد | ۵۰ گرم |
كره | يك قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناجهاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخممرغ، آرد ذرت، بيكينگپودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يكدستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخممرغ زده و در فري كه از قبل با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم شده به مدت ۳۰ دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.