افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه لقمه اسفناج

لقمه اسفناج یکی از خوراکی های سالم و مفید است که برای عصرانه بسیار مناسب میباشد.در این پست این لقمه خوشمزه را آموزش میدهیم

مواد لازم :

 

 

 

 ماست و روغن مایع و آرد ذرت  از هر کدام يك پيمانه
 سركه  يك قاشق غذاخوري
 تخم‌مرغ  يك عدد
 بيكينگ‌ پودر  ۱/۴ قاشق چايخوري
 نمك و فلفل و آرد سفید  به ميزان لازم

مواد لازم ميانی :

 

 

 

 اسفناج  ۵۰۰ گرم
 پياز  يك عدد
 پنير سفيد  ۵۰ گرم
 كره  يك قاشق غذاخوري
 نمك و فلفل  به ميزان لازم

طرز تهيه :

 

 

پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناج‌هاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بيكينگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يك‌دستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد.  بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج  كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *